Jak si udržet krásná a pevná prsa

Jak si udržet krásná a pevná prsa

Většina žen není spokojena se svým poprsím. Některé ženy se domnívají, že jejich prsa jsou příliš malá nebo naopak velká. Krása ženských prsou, ale není v jejich velikosti. Většina mužů netouží vidět prsa vylepšená silikonovými implantáty. Dokonalost vidí v jejich pevnosti a tvaru. V tomto článku vám doporučíme několik metod jak dosáhnout žádoucího efektu. Cvičení dělá zázraky. Existuje mnoho cvičení pro posílení prsních svalů. Cvičit můžete dokonce i sama doma.


Nejvíce jsou efektivní kliky, a to jak ty mužské, tak i ženské. Je to na vás, které zvolíte. Důležité je cvičit pravidelně a dodržovat správné provedení cviku. Doporučujeme masírovat oblast hrudníku kostkami ledu. Tato masáž je velmi účinná pro zpevnění pokožky. Stačí, když si připravíte kostky ledu a dáte je do plastového sáčku. Kostkami ledu masírujete kruhovým pohybem oblast hrudníku.


Tuto masáž můžete opakovat často, ale ne více než jednu minutu, protože kůže v těchto partiích je velmi citlivá. Udělejte si na sebe čas a jednou týdně si připravte domácí masku, kterou ošetříte váš hrudník a prsa. Je vhodné ji aplikovat jednou týdně po dobu patnácti minut. Tato domácí maska se skládá ze strouhané okurky a vaječného bílku. Směs musíte pouze dobře promíchat a poté hned aplikujete. Jisté je a často opakované, že velmi důležitý je zdravý životní styl. Zdravá strava a pohyb nesvědčí jenom naším prsům, ale celému tělu, a to nejen po fyzické stránce, ale také po psychické. V neposlední řadě je nutné zmínit vhodný výběr podprsenky. Nabízí se otázka: “ Je ještě nějaké další řešení ?” Ano, je.


Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob jak docílit žádoucího efektu jsou zpevňující krémy. Vše co potřebujete, je jen pár minut denně, abyste krém nanesla. Každopádně je nutné vybírat pečlivě. Některé krémy nefungují a mnohé dokonce mohou obsahovat nebezpečné látky jakými jsou parabeny, ropné látky nebo dokonce syntetické hormony. Výběr nesprávného přípravku může znamenat zbytečnou investici a v tom horším případě i nežádoucí vedlejší účinky. Může docházet např. k alergiím, podrážděním kůže nebo předčasnému stárnutí vaší pokožky. Pokud si nejste jisté vaším výběrem, doporučuji abyste použily Gel na zpevnění poprsí – Je to gel s výtažky z přesličky a mořských řas pro pevná ňadra a přitažlivý dekolt, jehož výrobcem je Tarapharm.,s.r.o. Jedná se o čistě přírodní přípravek. Gel, díky svému složení, zamezuje předčasnému stárnutí a ochabnutí pokožky dekoltu a poprsí. Tento přípravek je velmi dobře snášen, rychle se vstřebává a lze jej rovněž použít pro vyhlazení strií. Jeho použití je velmi snadné.


Gel na zpevnění poprsí ze značky Phytoderma roztíráte jednou až dvakrát denně, jemnou masáží na vaše poprsí.