120016
Nový produkt
Povzbuzuje a usnadňuje přirozené a postupné spalování nadbytečných tuků.
Balení: 30 ml
Země původu: Belgie
Kód: 120016
4 Položka ks
Skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Homeslim®
Povzbuzuje a usnadňuje přirozené a postupné spalování nadbytečných tuků.
Balení: 30 ml
Země původu: Belgie
Kód: 120016
Příjemce :
* Povinná pole
Zrušit nebo
Povzbuzuje a usnadňuje přirozené a postupné spalování nadbytečných tuků.
balení: 30 ml
Homeoslim® je speciálně složený z přírodních rostlinných extraktů a vyrobený podle přísné a ojedinělé technologie.
Homeoslim® má neobyčejné účinky, protože působí ve 4 úrovních:
Návod k použití:
Upozornění:
Doporučujeme vypít přípravek promíchaný ve sklenici vody (tj. +/- 100 ml) a pomalu polykat po malém množství. Po užívání můžete ještě vypít velkou sklenici vody (tj. +/- 250 ml). Použijte vždy čistou stolní vodu (upravená nebo chlorovaná voda z vodovodního kohoutu se nedoporučuje).
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.
Několik důležitých rad:
Nejezte mezi hlavními jídly, zejména sladkosti.
Nahraďte obvyklá 2 hlavní těžká jídla 3 lehkými jídly.
Cvičte pravidelně, tím samozřejmě napomáháte udržet vaši linii.
Homeoslim® působí postupně, a proto ho trpělivě a pravidelně užívejte podle návodu.
Homeoslim® nevyvolá kompletní ztrátu chuti k jídlu, bude lépe účinkovat pokud budete jíst pravidelně.
První výsledky zpozorujete po 3-4 týdnech používání. Pokračujte v aplikaci a dosažené výsledky vás mohou velmi mile překvapit.
Přípravek nemá vedlejší účinky ani kontraindikaci.
Homeoslim® není lék, je doplněk stravy.
Artyčok (Cynara scolymus):
Bylina pochází ze Severní Afriky a pěstuje se ve Středomoří. Je to velká rostlina přesahující jeden metr. Nedozrálé úbory se používají jako zelenina. Fytoterapie využívá listy a to hlavně k léčbě onemocnění jater a žlučníku.
Artyčoky obsahují cynarin a kyseliny artyčoku jako je jablečná, mléčná nebo citrónová. Tyto kyseliny zvyšují účinek cynarinu. Obsahují také kyselinu listovou, vápník, hořčík, draslík a řadu vitamínů. Dále flavanoidy, sliz, inulin, tanin a organické soli.
Látka cynarin pozitivně působí na buňky jater a ledvin. Zvyšuje produkci žluče a moči. Snižuje vstřebávání cholesterolu v játrech. Je vhodná při žlučníkové dyspepsii. Díky uvolňování žluče se ulevuje značně játrům a dochází ke snížení hladiny cukru v krvi. Díky detoxikaci jater se zlepšuje stav ekzémů, alergií a předchází se chronickým onemocněním. Zlepšuje se trávení a schopnost těla extrahovat látky z potravy.
Inulín - je čistě rostlinná „rozpustná“ forma vlákniny s mimořádně pozitivními účinky na trávicí trakt. Působí jako bifidogenní aktivátor, který zlepšuje zažívací mikroflóru. Chrání proti zažívacím infekcím a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Snižuje také riziko vzniku nádorových onemocnění zažívacího traktu, především tlustého střeva. Má výrazné protialergické účinky.
Tanin či kyselina tříslová (digalová). U této skupiny látek se klade důraz na jejich antioxidační potenciál a funkci lapače volných radikálů, což má protizánětlivé a protialergické účinky a působí proti ateroskleróze. Některé kondenzované taniny se proto používají jako potravinářské antioxidanty.
V trávicím ústrojí mají detoxikační účinky (jsou schopny vázat a odvádět z organismu škodlivé látky), působí proti bakteriím, virům i střevním parazitům. Brzdí zánětlivé procesy v žaludku a ve střevech. Podporují tvorbu žaludečních šťáv, ovlivňují krevní oběh, pomáhají proti nadměrnému pocení, působí proti průjmům a krvácení. V současné době se zkoumají jejich účinky na sebedestrukci rakovinných buněk.
Smetánka lékařská (lidově též pampeliška) Taraxacum officinale
Obsahové látky:
Zásobním cukrem je inulin, který je vhodnější pro diabetiky. Dále obsahuje lactopicrin, taraxacin, taraxacerin, taraxasterol, taraxerol, steroly, aminokyseliny, třísloviny, inosit, kaučuk, silice, minerální látky, inulin, karoteny, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, cholin, kyselinu nikotinovou, kyselinu křemičitou, vápník, draslík, mangan, železo, fosfor a měď.
Rozmarýn lékařský:
nazývaný též Rozmarýna lékařská (Rosmarinus officinalis) je stálezelená rostlina z čeledi hluchavkovitých, keřovitého vzrůstu. Rozmarýn je výjimečný v tom, že jako jedna z mála bylinek zvyšuje krevní tlak. Dále uklidňuje a mírní nervové vyčerpání. Výborně zvyšuje koncentraci. Stabilizuje krevní oběh, odstraňuje pocit chladu v končetinách, tonizuje cévy, nervovou soustavu a celkově posiluje. Je zvlášť vhodný při rekonvalescenci a v geriatrii. Extrakt z rozmarýnu má potopudné a močopudné účinky, působí proti nadýmání a křečím v žaludku. Pomáhá při ženských onemocněních, upravuje menstruaci. V lidovém léčitelství je bylinou silné vůle a vytrvalosti. Měl by jí používat každý, kdo potřebuje pozvednout sebevědomí, cílevědomost a víru v to, že je schopen dotáhnout věci ke zdárnému konci.
KAKAOVÉ BOBY:
Theobroma Macao, v překladu slovo theobroma znamená pokrm bohů. Je známo, že extrakt z kakaa působí na dobrou náladu (aby se měl člověk přímo božsky). Dále pomáhá snižovat chuť jídlu, obzvláště jedná-li se o psychickou potřebu něco „zajíst“ či „osladit si život“.
Kakaová semena, neboli boby, obsahují nezanedbatelné množství hořčíku a organické síry. Dále 2x více antioxidantů než červené víno nebo zelený čaj. Kakao se řadí mezi tzv. ‚superfoods‘.Obsahuje přibližně 300 chemicky identifikovatelných látek, což z něj činí jednu z nejkomplexnějších potravin planety. Kakao obsahuje široké spektrum minerálů, vitamínů a antioxidantů. Je primárním zdrojem hořčíku a organické síry v přírodě, přičemž právě hořčík je považován za jeden z nejvíce chybějících minerálů v současné standardní stravě, která vede k nežádoucímu výskytu srdečních chorob. Podle vědeckých výzkumů je také kakao nejbohatší plodinou na antioxidanty. Obsahuje přibližně 10% flavonoidních antioxidantů, což je 2x více než červené víno a 3x více než zelený čaj. Je to také 20x více než v praženém standardním kakaovém prášku dostupném na trhu.
Antioxidanty v syrovém kakau jsou pro lidský organismus vysoce stabilní a snadno vstřebatelné. Kakao má na lidský organismus stimulující a povzbuzující účinky. Často je spojováno s láskou, potěšením, uvolněním a pocity štěstí. Látky, které byly pro tyto účinky zkoumány vědci jsou anandamid, arginin, dopamin, tryptofan a fenyletylamin. Anandamid je endogenní kanabinoid přirozeně přítomný v lidském mozku. Je spojený s pocity blaženosti nebo uvolnění – ananda kupříkladu znamená v sánskrtu blaženost. Arginin je považován za přírodní viagru. Tryptofan je esenciální aminokyselina, která je prekurzorem serotoninu, významného neurotransmiteru ovlivňujícího nálady a pocity. Fenyletylamin, který bývá nazýván hormonem lásky a štěstí, je endogenní amfetamin. Je syntetizován z aminokyseliny fenylalanin a je rovněž přítomen v kakau. V mozku vyvolává uvolnění dopaminu, dalšího neurotransmiteru, který ovlivňuje náladu. Ke zvýšené sekreci této látky dochází například při orgasmu. Díky těmto chemickým látkám je čokoláda skutečným antidepresivem, navozujícím dobrou náladu, pocity štěstí a spokojenosti, včetně lehkých afrodisiakálních účinků. S tím souvisí známá tradice obdarovávání se čokoládovými pamlsky mezi milenci.
Kakao v sobě navíc skrývá MAO inhibitory (Monoamin Oxidase Inhibitory). Tyto látky zpomalují odbourávání anandamidu a dalších neurotrasmiterů, zajišťují tím jejich setrvání v krevním oběhu, a tak umožňují delší trvání příjemné nálady. Všechny tyto látky společně s hořčíkem a vitamíny řady B, které jsou důležité pro správnou funkci mozku, příznivě ovlivňují centrální nervový systém. Kakao rovněž obsahuje vysoké množství theobrominu a zanedbatelné množství kofeinu. Theobromin tvoří 1-2% obsahu kakaa. Stimuluje centrální nervový systém, uvolňuje svalstvo a rozšiřuje cévy, díky čemuž napomáhá snižování krevního tlaku. Také stimuluje srdce a má diuretické účinky. Údaje o obsahu kofeinu se různí, ale všeobecně panuje shoda, že ho obsahuje velmi málo. Existují výzkumy prokazující, že pražené kakaové boby ve vařené vodě vyvolávají efekt podobný šálku černé kávy – vzrušení nervového systému a krevního oběhu demonstrované zrychleným tepem –. Syrové nepražené kakao žádný podobný účinek nevykazuje.
Čokoláda zapadla do škatulky "špatných a nezdravých potravin", slabostí, které bychom si měli odříkat. Vede k nadváze, alergiím a způsobuje akné. To vše je pravdou, ovšem jen v případě masově produkovaných čokolád vyrobených z praženého a jinak přepracovaného kakaa s přídavkem cukru, mléka, ztužených tuků a aditiv. Je více než pravděpodobné, že alergie a akné jsou důsledkem spíše obsahu mléka, respektive mléčných derivátů a dalších lahůdek v čokoládě obsažených, neboť konzumace syrového kakaa žádné takové problémy nezpůsobuje.
Nepražené čisté kakao je skutečnou ambrózií, pokrmem bohů. Uchovává veškeré výživné látky v nezkažené podobě, neznehodnocené tepelnou úpravou ani jiným přepracováním.
Čnělky kukuřice - kukuřice setá (Zea mays L.):
V našem lidovém léčitelství se používají kukuřičné čnělky (Stigma maydis), které se sbírají před opylením. Suší se rychle ve stínu. Působí močopudně a příznivě ovlivňují vylučování solí z těla. Přidávají se proto do čajů proti obezitě, dně a do antirevmatických čajů. Čnělky rovněž pomáhají snižovat hladinu cukru v krvi. Jejich užívání by se ale měly vyvarovat osoby s vysokým krevním tlakem. Díky saponinům, které čnělky obsahují, se podporuje vylučování žluči.
Kryštof Kolumbus přivezl kukuřici do Španělska již v 15. století. Byla zaseta v královských zahradách, ale nevyvolala žádný zvláštní zájem. To se změnilo až v 16. století, kdy se začala pěstovat i ve Francii a Itálii. Odtud pronikla do celého Středomoří a dále do Ruska. Byly vyšlechtěny takové odrůdy, které se mohou běžně pěstovat i v oblastech, kde je mírné klima. Kukuřice obsahuje polysacharidy, bílkoviny a tuky. Z minerálů draslík, fosfor a hořčík, karoteny, vitamíny skupiny B a cukrová kukuřice i vitamín E. Mladé klasy mají poměrně vysoký obsah kyseliny listové. V kukuřici byly dále zjištěny saponiny, flavony, pektiny, alantoin a silice. V kukuřičných čnělkách se nacházejí flavonoidy, saponiny, cukry, sitosterol nebo karvakrol. Z minerálů hlavně draslík.
Flavanoidy:
Klinické a experimentální výzkumy ukázaly, že flavonoidy mají protizánětlivý, protivirový a antioxidační účinek. Chrání buňky před toxickým působením škodlivých látek z vnějšího prostředí, ale i proti těm, které se tvoří v těle. Obnovují přirozený stav buněk, brzdí degenerativní procesy a chrání organismus proti následkům oxidačního stresu. Neresorbované flavonoidy se vylučují močí a stolicí jako jiné přirozené zbytky potravy.
Více: Flavonoidy (známé jako bioflavonoidy) se vyskytují jako přirozená barviva v rostlinách. Flavonoidy a z nich odvozené fenolické kyseliny jsou zdraví prospěšné látky. Toto bylo dokázáno řadou vědeckých a odborných studií. Také hrají základní roli v lidské výživě a v prevenci výskytu řady onemocnění.
Flavonoidy jsou velmi aktivní, silné antioxidanty. Zabraňují oxidaci lipidů - úspěšně blokují zejména oxidaci cholesterolu s nízkou hustotou (LDL), tzv."špatného" cholesterolu - oxidovaný cholesterol a další lipidy jsou příčinou tvorby tukové usazeniny kašovité konzistence na stěně tepen, tedy jejich "kornatění". Likvidují volné radikály a inaktivují některé kovy (železo, měď), které vznik volných radikálů podporují. Také mají vliv na proces zbavování se tuků v podkoží a jiných částech těla.
Flavonoidy snižují nebezpečí vzniku trombóz (vytvoření krevní sraženiny ) a působí preventivně proti infarktu myokardu i proti případům mozkové mrtvice. Jejich účinek je významný i při odstraňování projevů chronické žilní nedostatečnosti (pocit těžkých nohou, otoky, křečové žíly, ekzémy a konečné stádium - bércový vřed).
Volné radikály jsou příčinou řady závažných onemocnění. Například rakoviny, sklerózy a kardiovaskulárních onemocnění. Flavonoidy působí proti těmto onemocněním. Bylo zjištěno, že určité bioflavonoidy mají až mnohonásobně vyšší antioxidační účinek než vitamín E a jiné, které se používají v medicíně jako antioxidační látky.
Protirakovinový účinek flavonoidů se projevuje i tím, že přímo zabraňují růstu rakovinných buněk a zabíjejí je. Cytotoxicita flavonoidů, tj. schopnost zabíjet buňky, se projevuje i vůči buňkám bakteriálním, takže flavonoidy účinkují i proti infekcím: jednak mohou zastavovat růst mikroorganismů (tzv. bakteriostáze), jednak mohou buňky mikrobů skutečně zabíjet (mají antibiotický efekt). Byl prokázán i protivirový a protizánětlivý účinek bioflavonoidů.
Sitosterol: V těle působí jako antioxidant a řídí činnosti řady enzymů. Největší význam má jako inhibitor enzymu 5-alfareduktázy, který provádí přeměnu testosteronu na dehydrotestosteron (DHT). Zvýšené množství DHT v krvi je dáno biologickým stárnutím a je vždy provázeno degenerativními změnami. Mezi tyto změny patří zvětšení prostaty a zvýšené vypadávání vlasů (degenerace vlasových folikulů), zvýšené ukládání tuků a oslabení imunitního systému. Je tedy významným pomocníkem při nadváze způsobené degenerativními změnami v organismu a stárnutím.